E-handel

Skall ni sälja saker på nätet?

Starta en e-handel

Är du sugen på att starta en e-handel? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar byggda i marknadsledande CMS. Vi erbjuder lösningar som du själv kan lägga in produkter i och administrera din e-handel. 

Vi hjälper dig från idé till lansering. Vi behärskar betalningsportaler, frakter, rabattkoder och nyhetsbrev och andra vanliga funktioner inom e-handel. Kontakta oss och berätta lite om dina önskemål så skräddarsyr vi en lösning baserat på dina behov. Du vet väl att du alltid får en kostnadsfri offert från oss.

Inga begränsningar!
Samtliga e-handelslösningar från oss är mer eller mindre obegränsade! Du kan ha hur många produkter och kategorier du vill.
Responsiv design

Som med alla andra hemsidor vi producerar så skapas allt i responsiv design. Detta så att dina kunder kan handla lika enkelt från mobiltelefonen, surfplattan och från datorn.

Skalbar teknik

Behovet av en stabil och snabb e-handel som kan enkelt skalas upp eller ner beroende på er inriktning. Du kanske klarar dig med det webbhotell du har idag, men skulle du ha annat behov i framtiden hjälper vi er med det.

Lägg själv in nya produkter

Vill du själv kunna lägga in produkter, kategorier och information själv? Så klart du vill! Vi arbetar med stora välkända CMS som är enkla för dig som kund att lära dig.

Vi utbildar dig

Visste du att i samband med leverans av hemsida utbildar vi dig? Du får möjligheten att lära dig att uppdatera och underhålla din e-handel.

Hög säkerhet

Vi bygger alltid din e-handel för att vara säker. Vi har också drift & underhållsavtal där vi hjälper till att hålla din e-handel uppdaterad och säker.

Skall du bygga ny e-handel eller bygga om befintlig?