E-handel

Skall ni börja sälja digitalt?

Starta en webbshop, e-butik eller e-handel

Oavsett vad ni väljer att kalla er digitala försäljningsplattform, så är huvudsyftet att förmedla och sälja en vara eller tjänst. Vi har valt att kalla det för e-handel. Om ni går i tankar om att förändra er nuvarande plattform, eller om ni vill starta upp en ny e-handel så kan vi på Wiberg Media hjälpa er. Vi hjälper er hela vägen, från idé till lansering. Tillsammans med er som vår kund, erbjuder vi er anpassade lösningar, för vi tror inte att det finns några genvägar eller redan färdiga mallar för hur en e-handel ska se ut. Helt beroende på vad ni erbjuder era kunder, finns där mer eller mindre relevant innehåll er plattform kommer behöva innehålla. Därför är det viktigt att ni ges en produkt av oss som är anpassad efter vilka produkter eller tjänster ni erbjuder era kunder.

En strävan vi har är att försöka få er plattform att förmedla en del av vilka ni är. Ni ska inte ha en e-handel som är lik någon annans, utan vi arbetar frekvent för att bygga och skapa er egen unika elektroniska handelsidentitet. Därför är vårt agila arbetstillvägagångssätt till stor användning där vi inte motsätter oss förändringar i en redan skapad grundidé, utan välkomnar det för att i slutändan kunna erbjuda er en så bra produkt som möjligt.

Vi behärskar en stor mängd funktioner inom e-handel, såsom betalningsportaler, frakter, rabattkoder och nyhetsbrev. Kontakta oss gärna och informera oss om vad era önskemål är så skräddarsyr vi en lösning baserat på era behov. Vi vill ha nöjda kunder, som ska känna sig säkra med oss på leverantör av era tjänster. Som en del i det så får ni alltid kostnadsfria offerter från oss.

E-handel med CMS

När vi presenterar vad vi tagit fram åt er, så säkerställer vi att allt är utfört och uppbyggt i marknadsledande CMS. Då kan ni med enkelhet underhålla er plattform och uppdatera den med vad ni anser är relevant och önskvärt innehåll utan att behöva blanda in en tredje part för att kunna utföra diverse uppdateringar av exempelvis ert sortiment. När vi arbetar för er så anpassar vi vår utförda tjänst, så att ni så okomplicerat som möjligt ska kunna utföra ert arbete.

Är det komplicerat att driva en e-handel?

Om vi gör vårt arbete rätt, då ska det inte vara komplicerat för er att underhålla er e-handel. Lyckligtvis för er så har vi en gedigen bakgrund vad gäller att bygga och upprätthålla e-handelssidor, och vi är inte nöjda med vårt arbete förrän ni är nöjda.

När vi skapar hemsidor gör vi det i WordPress, vilket vi även gör när vi skapar en e-handel. Dock krävs det en del tekniska arbeten, samt implementerande av plugins för att en hemsida ska vara mer inriktad för försäljning. Att använda något som heter Woocommerce för er e-handel gör att er plattform får just en säljande riktning mot era besökare. Med denna koppling mellan WordPress och Woocommerce, får ni en plattform som är perfekt lämpad för e-handel, oavsett hur stort utbud ni har i er katalog.

Inga begränsningar!
Samtliga e-handelslösningar från oss är mer eller mindre obegränsade! Du kan ha hur många produkter och kategorier du vill.
Responsiv design

Som med alla andra hemsidor vi producerar så skapas allt i responsiv design. Detta så att dina kunder kan handla lika enkelt från mobiltelefonen, surfplattan och från datorn.

Skalbar teknik

Behovet av en stabil och snabb e-handel som kan enkelt skalas upp eller ner beroende på er inriktning. Du kanske klarar dig med det webbhotell du har idag, men skulle du ha annat behov i framtiden hjälper vi er med det.

Lägg själv in nya produkter

Vill du själv kunna lägga in produkter, kategorier och information själv? Så klart du vill! Vi arbetar med stora välkända CMS som är enkla för dig som kund att lära dig.

Vi utbildar dig

Visste du att i samband med leverans av hemsida utbildar vi dig? Du får möjligheten att lära dig att uppdatera och underhålla din e-handel

Hög säkerhet

Vi bygger alltid din e-handel för att vara säker. Vi har också drift & underhållsavtal där vi hjälper till att hålla din e-handel uppdaterad och säker.

Inga begränsningar

Om ni önskar att vi ska hjälpa er, kommer vi kunna erbjuda er e-handelslösningar som är mer eller mindre obegränsade. Med det menar vi att ni kan ha hur många olika kategorier och produkter som helst i ert sortiment på er e-handelsplats. Det ska inte vara något hinder för oss när vi planerar och bygger er moderna e-handel, utan allt ni har och som ni vill ha med på er plattform kommer att vara med. Utöver produktsortimentet så finns ytterligare funktioner som vi kan hjälpa er e-handel med:
  • Hastigheten – visste ni att om er hemsida eller e-handel tar sex sekunder eller mer på sig att ladda upp sitt material, så förlorar ni dubbelt så många besökare som om er e-handel laddas på mindre än tre sekunder. Risken med att er e-handel inte laddar upp önskat material inom angiven tid, är alltså att era besökare hellre vänder sig till andra aktörer på marknaden inom samma bransch. Lyckligtvis kan vi hjälpa till med att optimera er sidas laddningstid, och säkerställa att långa laddningstider inte blir ett hinder för er, och att era besökare når sitt önskade sidresultat snabbt och smidigt.
  • Betallösningar – ni kommer säkert ha kunder hos er som föredrar en viss typ av betalningslösning. Eller ni har kanske ett specifikt önskemål för en sorts betallösning. Tillsammans med oss är betalningslösningen inte något problem. Vi har under en lång tid arbetat med flera olika metoder och lösningar, såsom Swish, Klarna, PayPal, Nets Easy, Stripe med flera. Ni önskar, vi levererar.
  • PIM-system – PIM, eller Product Information Management, är en central metod för att hantera information gällande de produkter som finns i er e-handel. Man kan säga att PIM är en dynamisk produktkatalog som på ett bra och enkelt vis presenterar ert kompletta sortiment. Här kan det skapas ett smart flöde för all produktinformation som utan komplikationer hämtar data från olika källor som synkroniserar information i era säljkanaler. Kort sammanfattat så ser PIM till att hela ert sortiment presenteras på ett attraktivt och enhetligt sätt. Låter det intressant? Om ja, så hjälper vi givetvis till med att förverkliga det på er e-handel.
  • En katalog utan köpfunktion – en del företagare har en digital produktkatalog tillgänglig på sin hemsida, likt en Biltemakatalog med skillnaden att den kommer med posten. Det fungerar som ett skyltfönster för era kunder, där de kan få ta del av ert sortiment, hämta inspiration eller drömma sig bort. Dock måste de fysiskt ta sig till er butik eller kontakta er för att köpa era produkter. Är det något ni önskar ha på er e-handel så hjälper vi givetvis till med det.
Dessutom kan vi hjälpa er plattform med funktioner såsom tidsbegränsade rea-erbjudanden och avancerade rabattkoder, hantering av moms- och fraktlaster, försäljningsstatistik, orderhantering och spårning, lagerhantering med mera. De funktioner som är nödvändiga för att kunna bedriva en modern e-handel, kommer vi kunna bistå med.

Responsiv design

Precis som med alla andra hemsidor vi producerar, bygger vi er e-handel i responsiv design. Vi vill precis som ni att era kunder enkelt ska kunna manövrera och hitta det de söker på er e-handel, oavsett om de väljer att besöka denna från mobiltelefonen, surfplattan eller från datorn. Vilken digital plattform era besökare använder sig av ska inte avgöra deras upplevelse hos er.

Skalbar teknik

Behovet av en stabil och snabb e-handel som kan enkelt skalas upp eller ner beroende på er inriktning. Ni kanske klarar er med det webbhotell ni har idag, men skulle ni ha ett annat behov i framtiden hjälper vi er med det.

Lägg själv in nya produkter

För att ni hela tiden ska kunna ha en e-handel som är aktuell och informativ med de senaste händelserna och produkterna, är det att föredra att ni sköter uppdateringarna själva. Att lägga till produkter, kategorier eller annan nyttig information ska inte behöva vara komplicerat. Därför bygger vi er e-handel med CMS som gör det enkelt för er att faktiskt själva kunna hantera er egen plattform.

Vi utbildar er

Bara för att vi skapar något som ni själva kan hantera och uppdatera efter behov, så kommer vi givetvis inte bara leverera vad vi utlovat och sedan låta er testa er fram. I samband med att vi leverera er färdiga e-handel så kommer vi att utbilda er så att ni direkt har den kunskap ni behöver för att aktivt arbeta med er plattform. Vi vill att ni ska känna er trygga med vad vi har levererat, i vilket vi ser det som en självklarhet att hjälpa er igång med kunskaperna.

Hög säkerhet

Trygghet kommer i fler former än att veta hur ni ska manövrera er e-handel. Vi på Wiberg Media ser till att er plattform byggs så att den är säker mot externa faktorer. Vi erbjuder även drift och underhållsavtal där vi hjälper er att hålla er e-handel uppdaterad och säker.

Skall du bygga ny e-handel eller bygga om befintlig?