Hemsidor

Vi bygger er responsiva hemsida och hjälper er hela vägen.

En smart hemsida

Den största styrkan eller svaghet er hemsida har, är funktionen. Fungerar er hemsida som ni vill, eller än viktigare, fungerar hemsidan som era besökare vill? Är den sida era besökare landar på lätt att koordinera runt sig runt, hittar besökarna det de söker och fungerar sidan som den ska?

En bra och affärsmässig digital närvaro börjar med en professionell hemsida. Vi på Wiberg Media hjälper er att skapa ett hem på webben som ni med stolthet kan visa upp för era besökare.

Som företagare finns det syften med vad man önskar att sina besökare ska göra om de besöker just er hemsida. Därför är det också viktigt med hur er hemsida ser ut och vad den förmedlar. I grund och botten är er webbsida mycket mer än bara en landningssida. Den är en del av er identitet, där samtliga intryck besökaren möter direkt påverkar deras syn, och deras åsikt om ert varumärke och företag. Därför finns vi här och hjälper er igenom hela skapandeprocessen med såväl innehållsdesign, önskat innehåll för såväl text som bild och den teknik som behövs med ett affärsdrivet tankesätt. Önskar ni också generera mer trafik och besökare så hjälper vi gärna till med digitala annonseringar, sociala medier och strategier för att kunna locka fler besökare till er hemsida. Vi erbjuder er helt enkelt en helhetslösning.

Teknikens möjligheter är i det närmaste obegränsade, men det är viktigt att komma ihåg att tekniken inte är allt. En avancerad teknisk plattform står sig ej rätt om ert innehåll inte håller måttet jämfört med andra aktörer på marknaden. Därför behövs det kontinuerliga uppdateringar för att er webbsida ska stå sig rätt i den tid vi lever i. Vi på Wiberg Media arbetar med bra och erfarna skribenter vad gäller att skapa innehåll för webben. Med förståelse för konvertering och respekt för ditt varumärke fyller vi din webbplats med intressant och värdeskapande innehåll – som hjälper er att uppfylla era mål. Teknik är dessutom likt en klocka hela tiden i rörelse. En ny och modern hemsida för några år sedan är sannolikt inte speciellt modern idag och det är viktigt att hela tiden, likt teknologins klocka, utvecklas och röra på sig.

Responsiva hemsidor i WordPress från Wiberg Media

Möt kunden med en responsiv hemsida

När vi bygger en hemsida gör vi detta med WordPress, vilket vi under en lång tid arbetat med. Här säkerställer vi att den hemsida vi skapar åt er är responsiv, med andra ord byggd och utarbetad för att fungera lika väl oavsett vilken digital skärm era besökare har. Om er hemsida besöks från en mobiltelefon, surfplatta eller en dator har ingen betydelse, besökaren blir ändå garanterad en bra upplevelse.

När er hemsida väl är lanserad så är det viktigt ni sköter om den. Precis som med era krukväxter så är arbetet inte klart bara för att ni har planterat den. Om den ska överleva krävs det arbete, kärlek, omsorg och längre fram kanske även omplanteras. Precis detta är vad er hemsida också behöver för att hålla besökarna tillfreds. Kontinuerligt arbete och omtanke och när tiden är rätt, större uppdateringar. Lyckligtvis kan vi även hjälpa er med just detta arbete. Om ni önskar så kan vi ta ett totalansvar för er hemsida och säkerställa att allt är i sin ordning, dygnet runt. Därmed sparar ni tid och ansträngningar som kan spenderas på det arbete som ni egentligen behöver utföra. Beroende på vad det är ni önskar från oss, så erbjuder vi drift och underhållsavtal i tre olika nivåer. Detta för att ni enkelt ska kunna identifiera var era behov befinner sig, och därmed få assistans att hantera dessa.

En säker & snygg plattform

Eftersom en hemsida är en exponerad del av en verksamhets identitet, är det viktigt att denna direkt inger önskat intryck. Utöver designen är det viktigt att besökaren ska känna sig säker och trygg när de besöker er digitalt. Därför arbetar vi enbart med att skapa, bygga och producera robusta funktioner och säkra hemsidor. Ett besök på er hemsida ska ge en god visuell känsla såväl som en total trygghet över att er hemsida är ett säkert besöksmål.

Mobilanpassad hemsida

Det liv vi alla lever idag, innebär mer eller mindre att vi bär med oss digitala möjligheter med såväl mobiltelefoner som surfplattor, dygnet runt. Om vi så är sittandes på en buss eller tåg, i bilen, gåendes eller på en rast från studier eller arbete, så har de allra flesta med sina mobiltelefoner. Ett knapptryck ifrån internet hela tiden. När vi då skapar er hemsida med WordPress säkerställer vi att den är mobilanpassad såväl som för andra digitala enheter. Att ha en responsiv hemsida är och kommer att förbli otroligt viktigt för att besökaren ska få en behaglig och okomplicerad tid på er hemsida.

Stöd hela vägen

För att säkerställa att ni får en hemsida som ni kan känna er stolta över, och en sida ni känner representerar vad ni vill förmedla till era kunder, ser vi gärna att ni är med på resan från idé till resultat. Genom vårt agila arbetssätt planerar vi kortsiktigt, och agerar blixtsnabbt på det som sker under arbetsprocessen. Med våra projektverktyg får ni ta del av alla delresultat mot målet, för att ni ska känna er nöjda och inte minst trygga med vad vi skapar. Med detta arbetssätt säkerställer vi att ni har en möjlighet att vara med och påverka arbetet hela vägen. För det som vi skapar åt er, ska vara något som ni kan känna er stolta över. Det är först när ni är nöjda, som vi är nöjda.

för er, hos er, med er – hela vägen.

Skall du bygga ny hemsida eller bygga om befintlig?