Hemsidor

Vi bygger en ny hemsida eller uppdaterar en befintlig

Hemsidor

En bra och affärsmässig digital närvaro börjar med en professionell hemsida. Vi hjälper dig skapa ett stabilt hem på webben med rätt balans mellan god design, bra innehåll, modern teknik och affärsdrivande tänk. Vi är med i hela processen och hjälper dig även med digital annonsering, sociala medier och strategier för att locka besökare till din hemsida.

Teknikens möjligheter är i det närmaste obegränsade, men det är viktigt att komma ihåg att tekniken inte är allt. En avancerad teknisk plattform står sig ej rätt om ditt innehåll inte håller måttet. Vi har duktiga skribenter, med stor erfarenhet av att skapa innehåll för webben. Med förståelse för konvertering och respekt för ditt varumärke fyller vi din webbplats med intressant och värdeskapande innehåll – som hjälper dig att uppfylla dina mål.

När din hemsida väl är lanserad är det viktigt att du sköter om den. Precis som dina krukväxter behöver den kärlek, omsorg och kanske till och med omplantering med jämna mellanrum. Om du vill kan vi ta ett totalansvar för din hemsida, så att du kan fokusera på annat. Vi erbjuder drift- och underhållsavtal i tre olika nivåer, lite beroende på vad du vill att vi hjälper dig med.

Vi arbetar med WordPress och givetvis är allt vi skapar responsivt, d.v.s. anpassat för både mobiler och surfplattor.

Säker & snygg hemsida

För många av våra kunder är hemsidan en viktig del av verksamheten. Därför ser vi till att dels bygga robusta funktioner och säkra hemsidor, men även sidor som ger ett slagkraftigt första intryck i sin design. Du kan därmed sova lugnt och fokusera på annat!

Stöd hela vägen

För att se till att ni får en hemsida som du älskar ser vi till att ha dig med oss under hela resan. Genom vårt agila arbetssätt planerar vi kortsiktigt och agerar blixtsnabbt på det som sker under processen och med våra projektverktyg får ni insikt i varje steg på vägen. Det gör att du har möjlighet att vara med och styra hela bygget av hemsidan, dag för dag.

Mobilanpassad hemsida

Vår omvärld blir allt mer mobilanpassad, så vi ser till att hemsidorna vi bygger också är det – en hemsida vi har byggt ser lika bra ut på mobilen som på datorn!

Skall du bygga ny hemsida eller bygga om befintlig?