Wiberg Media

Om oss

Wiberg Media är ett företag som bedriver konsultverksamhet inom web, kommunikation, projektledning och analys samt på uppdrag tar fram lösningar för digital närvaro. Kontoret är baserat i Ljungby där vi även har flertalet samarbetspartners för att vi tillsammans med kund ska hitta en helhetslösning för att tillfredsställa deras behov. Vi är måna om att skapa goda relationer med våra kunder för att båda parter ska vara nöjda med resultatet under men även efter projektet. Vi har flertalet nöjd kunder som vi skapat goda och långsiktiga relationer med både lokalt i Ljungby men även på andra orter i landet.

Historia

Med många års erfarenhet inom branschen så finns vi där för vår kunder på ett förstående men ändå nytänkande sätt. Vi erbjuder tjänster inom hemsidor, e-handel, SEO, Google Ads, sociala medier samt originalarbeten. Företaget grundades hösten 2013 och fick namnet WB Communications. Vid årsskiftet 2017-2018 bytte man bolagsform och även namn till Wiberg Media.

Våra tjänster

Vi erbjuder flertalet olika tjänster för företag, föreningar och privatpersoner. För mer information om våra tjänster vänligen gå in på tjänster. Där finner ni information kring respektive område som ni är intresserade av. Tveka inte att höra av er till oss ifall ni har några frågor eller är i behov av konsultation. Ni kommer i kontakt med oss via telefon, mail eller någon av våra sociala medier.