Hemsida

Syns du inte, finns du inte

Idag är en hemsida den naturliga porten för att hitta information om ditt företag, din förening eller ditt projekt. Det är därför viktigt att hemsida kommunicerar det du önskar och det kunden förväntar sig. Genom rätt kommunikation och tydlighet ger en bra hemsida en stark position gentemot konkurrenterna. Det blir en styrka i marknadsföringen och hjälper dig att styrka ditt varumärke.

Vi hjälper dig att ta fram och bygga hemsidor efter era önskemål och enligt er kommunikationsprofil. Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna med rådgivning och producerar hemsidor för alla mobila enheter. Önskar ni en tillhörande App? Genom våra duktiga systemutvecklare så tillverkar vi smarta it-lösningar efter ert behov.

E-handel

Att sälja på online är både enkelt och smidigt.

Att sälja sina produkter eller tjänster online är inte bara enkelt utan det är smidigt också. Du kommer snabbt upp med nya produkter eller tjänster och dina kunder kan handla tryggt dygnet runt, året runt.

Men när man väl skall dra igång är det viktigt att man har en bra plattform som fungerar smidigt och som är lätt att administrera.

SEO

Sökmotoroptimering

För att söka information eller för att hitta produkter att köpa används sökmotorer likt Google mer och mer. Antalet sökningar på Google ökar kraftigt varje år.

SEO står för sökmotoroptimering och är ett samlingsnamn på de tekniker och metoder som man använder för att en hemsida skall komma så högt upp som möjligt i sökmotorer.

En högre placering i sökmotorerna leder till mer trafik till er hemsida. Trafiken leds till er för att sökmotorerna anser att det är lämpligt för den som söker. Det betyder att trafiken i stor utsträckning innehåller sökningar där personer specifikt söker efter det som ni som företag kan erbjuda. Det finns många anledningar att dra nytta av SEO.

Google Adwords

Sponsrade länkar

Google AdWords spelar en viktig roll i dina marknadsföringskampanjer på internet. Det är inte så enkelt att göra kampanjer som genererar bra trafik. Vi ser till att skapa förutsättningar för att uppnå en positiv avkastning och gör hela processen mätbar för er på ett enkelt sätt.

AdWords eller sponsrade länkar som det också kan kallas är träffar som syns överst eller längst ner på sidan när en sökning görs på Google. Googles betalningsmodell för AdWords är att du som annonsör betalar för varje klick som genomförs. Om annonseringen hanteras och optimeras på rätt sätt kan resultatet bli oerhört framgångsrikt, vi hjälper er därför att lyckas med era AdWords-kampanjer. I AdWords annonsen länkar man direkt till en specifik plats på er hemsida.

SEO och AdWords är en utmärkt kombination där vi ökar er synlighet på Google.

Sociala medier

Sociala medier

Sociala medier är en stor möjlighet för företag att skapa en bredare och personligare synlighet. Det är ett effektivt sätt att integrera och kommunicera med sina kunder. Det är numera lika naturligt som internet i många människors vardag. Större delen av Sveriges befolkning är idag aktiva på sociala medier och förutsätter ofta att även företag ska vara där som ett alternativ. Företag som inte är aktiva idag missar många möjligheter som kan skapa lönsamma och långa relationer med såväl nya som befintliga kunder.

Vi vägleder er för att ni ska synas bäst på de sociala medier där er målgrupp finns. Vi skapar mediaplaner för hur ni ska arbeta med sociala medier och hur ni kombinerar det med övrig marknadsföring. Strategierna som vi tar fram är anpassad specifikt för er och den verksamhet som ni bedriver. Vi hjälper er med förslag på innehåll, annonser, kampanjer och innovativa lösningar för att lyckas.

Många av de största social medierna har möjlighet att med hög precision nå ut till just er målgrupp. Man kan välja att bara visa annonserna för en viss grupp eller geografiskt område. I och med detta kan man göra kostnadseffektiva annonser som är lätta att följa upp efter kampanjens slut.